Haber

Tunceli’de Fırınlarda Ekmek Ağırlığı ve Hijyen Kontrolü

Tunceli’deki fırınlarda ekmek gramajı ve hijyen kontrolü yapıldı.

Kentlilerin sağlıklı ve hijyenik gıda ürünleri tüketmesi amacıyla çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda İl Ticaret Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve zabıta ekipleri, Atatürk ve Moğoltay mahallelerindeki fırınları kontrol etti.

Fırınlarda üretilen ekmek ve pidelerin gramajlarını inceleyen ekipler, üretim yerlerinde çalışan işçilerin hijyen kurallarına uyumunu kontrol etti.

Denetimler makul aralıklarla devam edecektir.

haberayancik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu